Obecny czas to Śro 9:40, 19 Gru 2018 | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zobacz posty bez odpowiedzi
Forum www.inhuman.fora.pl Strona GłównaForum www.inhuman.fora.pl Strona Główna
Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Pomocy!!!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.inhuman.fora.pl Strona Główna » OffTopic
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jebneci
Peon



Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 20:55, 29 Mar 2008    Temat postu: Pomocy!!!

gdy probuje wejsc na konto pokazuje sie takie cos Untable to validate game version. This my caused by file corruption or the interfence of anthor program nie wiecie co to moze byc?? pls o pomoc

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
zimroelek
Member



Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:11, 29 Mar 2008    Temat postu:

ale to jak wlaczasz sama gre ci sie pokazuje? czy podczas logowania? pierw powiedz to a pozniej:

1 pytanie zassales patcha nowego? ja mialem unable to connect czy cos takiego rano bo wstawiono patcha 2.4
2 jezeli to nie patch to zastanow sie co grzebales


Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Jamaya
Administrator



Dołączył: 29 Paź 2007
Posty: 61
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 10:22, 30 Mar 2008    Temat postu:

Musisz miec patch 2.4 bo server juz obsluguje ten patch Wink

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Jebneci
Peon



Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 12:25, 30 Mar 2008    Temat postu:

Chlopaki dzieki wielkie wlasnie nie wiedzialem czy juz jest nowy skad wziac tego patcha?

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Jamaya
Administrator



Dołączył: 29 Paź 2007
Posty: 61
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:16, 30 Mar 2008    Temat postu:

W katalogu z gra masz Launcher odpal przez to wowa i ci sie sicagnie;) Potem jak sciagniesz i zainstalujesz podmien realmist Wink Pozdro.

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Jebneci
Peon



Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 15:06, 30 Mar 2008    Temat postu:

skad wziac to realmist i gdzie je wkleic?

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Jamaya
Administrator



Dołączył: 29 Paź 2007
Posty: 61
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 16:12, 30 Mar 2008    Temat postu:

Omg tu masz : set realmlist 67.228.11.181.

Post został pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.inhuman.fora.pl Strona Główna » OffTopic
Wyświetl posty z ostatnich:   
 
 
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:  

Strona 1 z 1


Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Theme created OMI of Kyomii Designs for BRIX-CENTRAL.tk.